Impliceu Els Vosus Alumnes Creant El Vostre Divertit Joc Wordle

WORDLE game

Introducció

Estàs cansat de les mateixes activitats de l’aula antigues per implicar els teus alumnes? No busqueu més que Wordle, un joc divertit i interactiu que es pot personalitzar per adaptar-se a qualsevol pla de lliçó. Els vostres alumnes no només gaudiran jugant a aquest joc, sinó que també aprendran habilitats valuoses com ara la construcció de vocabulari i el pensament crític. En aquesta publicació del blog, us guiarem a través dels passos per crear el vostre propi joc de Wordle personalitzat que segur captivarà i desafiarà la vostra classe. Prepareu-vos per una diversió educativa!

Com Jugues A Wordle?

Wordle game

Wordle és un popular joc de paraules que es pot jugar en línia de forma gratuïta. El joc consisteix a endevinar una paraula de cinc lletres en sis intents o menys, i cada suposició es puntua en funció de quantes lletres són correctes i en la posició correcta.

Per jugar a Wordle, només has de triar una paraula de cinc lletres i introduir-la a la interfície del joc. Aleshores, comenceu a endevinar altres paraules de cinc lletres fins que endevineu correctament la paraula original o us quedeu sense conjectures.

Cada vegada que endevineu, el joc mostrarà quines lletres són correctes i si estan en la posició correcta o no. Aquest feedback permet als jugadors afinar les seves conjectures a mesura que avancen.

Un dels aspectes divertits de Wordle és que hi ha tantes paraules possibles per triar! Podeu seleccionar qualsevol cosa, des de noms d’animals fins a aficions personals com a paraula secreta. A més, jugar a aquest joc ajuda a desenvolupar el vostre vocabulari i l’ortografia alhora que manté les coses divertides i atractives.

Wordle és una manera excel·lent d’entusiasmar els estudiants amb l’aprenentatge de paraules noves alhora que es diverteixen al mateix temps!

Wordle Cat

Wordle Cat és una variació emocionant del clàssic joc de Wordle que poden jugar estudiants de totes les edats. L’objectiu és endevinar la paraula oculta omplint lletres fins a encertar. Però el que fa que aquesta versió sigui única és que cada suposició incorrecta fa que aparegui una animació de gat ximple a la pantalla.

Per començar, només has de triar una paraula o frase i introduir-la al generador de Wordle Cat. Aleshores

Comparteix la teva pantalla amb els teus estudiants i fes-los que endevinin lletres per torns fins que hagin descobert el missatge ocult.

Aquest joc no només fomenta el pensament crític i les habilitats de resolució de problemes, sinó que també afegeix un element de diversió a l’aprenentatge de paraules de vocabulari. Els teus alumnes riuen amb cada nova animació de gats mentre treballen junts per resoldre el trencaclosques.

Llavors, per què no proves Wordle Cat a la teva aula? Els vostres alumnes us agrairan que l’aprenentatge sigui més atractiu i agradable!

Wordle Catala

Si sou professor i busqueu noves maneres d’atraure els vostres alumnes, per què no proveu de crear el vostre propi joc de Wordle en català? Aquest joc divertit i educatiu pot ajudar els estudiants a millorar el seu vocabulari i habilitats ortogràfiques alhora que es diverteixen.

Per crear el teu propi joc de Wordle en català, comença per triar una llista de paraules relacionades amb el tema que estàs ensenyant. Podeu utilitzar qualsevol generador de paraules en línia si necessiteu inspiració. Un cop tingueu la vostra llista de paraules, introduïu-les a l’eina de creació de Wordle i genereu un trencaclosques únic.

Wordle català és una excel·lent manera d’animar els estudiants a aprendre nou vocabulari en un altre idioma. També és una bona manera per als professors que parlen català o castellà amb fluïdesa per compartir els seus coneixements amb els seus alumnes. En fer que l’aprenentatge sigui més interactiu i agradable, els professors poden ajudar els seus alumnes a desenvolupar habilitats al llarg de la vida que els beneficiaran tant dins com fora de l’aula.

Llavors, per què no provar Wordle Catala avui? Els teus alumnes t’ho agrairan!

Wordle Lockup.Svg

Wordle és un joc de paraules electrònic fet i creat pel programador informàtic
gal·lès Josh Wardle. Va ser comprat per l’organització del New York Times l’any
2022, que des de llavors l’ha mantingut i distribuït. Els jugadors tenen sis
esforços per trobar una paraula de cinc lletres, amb crítiques per a cada
conjectura com a fitxes ombrejades que es mostren quan les lletres coincideixen
o impliquen la posició correcta. Els tècnics gairebé no es distingeixen del joc
de llapis i paper Jotto de 1955 i de l’establiment de programes de televisió
Dialect. Wordle té un arranjament quotidià solitari, amb tots els jugadors que
s’esforcen per trobar una paraula similar.

Wardle va fer que el joc jugués a ell i al seu còmplice, i finalment el va
presentar l’octubre de 2021. El joc va adquirir protagonisme el desembre de
2021 després que Wardle afegís la capacitat dels jugadors per duplicar els seus
resultats quotidians com a quadrats d’emoticones, que es van compartir
àmpliament a Twitter. . També es van fer un gran nombre i varietats del joc,
així com interpretacions en dialectes diferents de l’anglès. El joc va ser
comprat per The New York Times Organization el gener de 2022 per un total de
set xifres no revelat, amb plans per mantenir-lo gratuït per a tots els jugadors;
es va raslladar al lloc de l’organització el febrer de 2022.

Conclusió

Wordle és una manera excel·lent de involucrar els vostres estudiants en una experiència d’aprenentatge divertida i interactiva. Crear el vostre propi joc no només afegeix un nivell addicional d’emoció per als estudiants, sinó que també us permet, com a professor, adaptar el joc per adaptar-se als objectius específics del currículum o de la lliçó. Recordeu que és senzill i clar, trieu vocabulari que s’alinea amb el que esteu ensenyant i assegureu-vos que sigui prou desafiant perquè els vostres alumnes sentin que han aconseguit alguna cosa quan acabin amb èxit el joc.

Així que endavant i crea el teu propi joc de Wordle avui! Amb una mica de creativitat, planificació i execució, tant tu com els teus estudiants us divertiu mentre apreneu conceptes importants al mateix temps.

Aquest article tracta https://businesshubnews.com/ sobre el joc de paraules. Per a la tècnica per visualitzar informació de text que d’altra manera s’anomena “una paraula”, vegeu Núvol d’etiquetes.
De cap manera es relaciona amb Wardle, el creador de Wordle.
Wordle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top